Nokia markalı ilk bilgisayar tanıtıldı

Share

Nokia’nın dizüstü bilgisayar çıkarmayı planladığını daha önce duymuştuk. Hindistan’ın en büyük e- ticaret platformu Flipkart, Nokia markalı ilk dizüstü bilgisayarı gözler önüne serdi. Modelin adı Nokia PureBook X14.

Cihaz Full HD çözünürlükte 14 inçlik ekrana sahip. Gücünü ise 10. nesil Intel Core i5 işlemcisinde alıyor. Şirket ilk dizüstü bilgisayarında 8 GB RAM ve 512 GB kapasiteli NVMe SSD depolama birimine yer vermiş.

Fiyatı da belli oldu

Nokia PureBook X14, Dolby Vision ve Dolby Atmos ses desteği sunuyor. Ayrıca sadece 1.1 kg ağırlığında. Görüntüler ekranın etrafında çok ince çerçeveler olduğunu ve büyük bir dokunmatik yüzeyle geleceğini gösteriyor.

Dizüstü bilgisayar Hindistan’da yaklaşık 1.220 dolar fiyatla satılacak. Nokia PureBook X14’ün uluslararası pazarda piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

https://forum.donanimhaber.com/nokia-markali-ilk-dizustu-bilgisayar-ortaya-cikti-iste-ozellikleri-ve-fiyati--146965906

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...