Oreo’nun ilham perisi: Lady Gaga

Share

Oreo ve Lady Gaga iş birliğiyle ortaya çıkan renkli bisküviler yeni yılımızı şenlendirmeye geliyor. Lady Gaga’nın son albümü Chromatica’dan esinlenen tasarımlar yalnızca renkli paket kağıtlarıyla değil bisküvilerin üzerindeki şekillerle de Lady Gaga’ya selam yolluyor.

Renkli Oreo kampanyasına 15 Aralık’ta başlayıp nisan ayına kadar devam edecek olan ‘Sing It With Oreo’ yarışması da eşlik edecek. Oreo, yarışmaya katılanları Oreo paketlerindeki QR kodları taramaya ve dünyaya ‘iyilik mesajı’ vermeye davet ediyor.

Lady Gaga creates new look for classic cookie – Manila Bulletin

Her yarışmanın olduğu gibi bu yarışmanın da ödülü var tabii ki. Ödüller arasında Lady Gaga’nın konser gezilerine katılmak ve sanatçıyla zaman geçirmek gibi Gaga hayranlarını sevindiren aktiviteler yer alıyor.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...