Whitney Houston’ın hayatı film oluyor

Share

Whitney doğuştan bir yıldızdı. Parlamasına ne ırkçılık karşıtı söylemler engel olabildi ne de ‘beyaz’ Hollywood klişeleri… Ama tabii elbet bir gün bu dünyadan göçüp gidecekti. Hüzünle uğurladık 11 Şubat 2012 günü. Ölümünün ardından eski plakları, kasetleri yok sattı; Whitney yeniden plak şirketlerine çok kazandıran bir şarkıcıya dönüştü.

Hâl böyle olunca dramatik ve gişe rekortmeni bir filmin gelmesi de kaçınılmazdı.

Düşünülen gerçekleşiyor ve Whitney Houston’ın hayatı 87 yılından bu yana hit şarkısı olan ‘I Wanna Dance with Somebody’ ismiyle filme uyarlanıyor. 2022 yılında vizyonda olması planlanan filmin en merak edilen detay tabii ki de unutulmaz şarkıcıyı kimin canlandıracağı…

Uzun süre araştırma yaptıklarını belirten filmin yönetmeni Stella Meghie, sonunda Naomi Ackie isminde karar kıldıklarını açıkladı.

Naomi Ackie to play Whitney Houston in buzzy new biopic, I Wanna Dance With Sombody | Sports Grind Entertainment

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...