Zoom yılbaşında sınırsız oluyor

Share

Zoom karantina döneminin en çok kazanan platformlarından olmuştu. Dünyanın her yerinde milyonlarca yeni bilgisayara giren bu video konferans uygulaması yılbaşı için de bir güzellik yapıyor. Normalde Zoom’da konuşmaların bir süresi bulunuyor ve bu süre dolduğunda görüşme sona eriyor. Görüşmeye devam etmek isteyen kişiler ise tekrar bir konuşma açmak zorunda kalıyordu. Zoom da yılbaşında salgın sebebiyle birbirleriyle görüşemeyecek kişiler için ücretsiz hesaplarda geçerli olan 40 dakika sınırını kaldırıyor.

Zoom’un kullanıcı odaklı bu yeni hamlesi yılbaşında evlerinde olacak kişileri hedefe alıyor. Biliyorsunuz bu yılın başından beri ev karantinası kararlarıyla beraber insanlar evden çalışmaya ve öğrenciler de derslerine girmeye başladı. Zoom da bu süreçte en çok tercih edilen video konferans uygulamalarından birisi oldu.

Ücretsiz versiyonunun etki alanını genişletmesiyle birlikte milyonlarca kullanıcıyı birbiriyle buluşturun Zoom’un ücretsiz hesaplara getirdiği bir sınır bulunuyordu. 40 dakika olan bu konuşma sınırını kaldırdığını duyuran Zoom, aralık ayında özel günler için dünya çapında tüm toplantılarda ücretsiz Zoom hesaplarındaki 40 dakika sınırını kaldırıyor.

Kullanıcıların sınırsız toplantı süresinden yararlanabileceği tarih ve saat aralıkları da bu kapsamda paylaşıldı. Türkiye’deki kullanıcılar,

17 Aralık Perşembe 18.00’den, 19 Aralık Cumartesi 14.00’e kadar,
23 Aralık Çarşamba 18.00’den, 26 Aralık Cumartesi 14.00’e kadar,
30 Aralık Çarşamba, 18.00’den, 2 Ocak Cumartesi 14.00’e kadar,

Zoom’u sınırsız süre ile kullanabilecek. Bu saatler ve tarihler arasında görüşme yapmak için ekstra bir şey yapmanıza da gerek yok.

https://shiftdelete.net/zoomdan-yilbasi-surprizi-sinirsiz-oluyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...