2021 Var Olmak – Zeynep Turan

Share

Burçlara ilginiz varsa, burcunuzun özelliğini taşıdığına inanıyorsanız, haftalık veya aylık burç yorumları okumaktan hoşlanıyorsanız bana göre aradığınız kitap, “2021 Var Olmak.”

Kitap ikiye ayrılmış. İlk bölümde her burç için 2021’ın nasıl geçeceğini 12 aya göre anlatmış. İkinci bölümde Dünya ve Türkiye gündeminde 2021’ın nasıl olacağında bahsetmiş. Bu kısmı da 12 aya -her ay için- bölerek açıklamış.

Ben başak burcu olduğum için Burçlar bölümde sadece kendi burcumu okudum. İlk sayfada şöyle bir cümle vardı: “Sizin için Ocak ayının temasında korktuğunuz alanların üzerine gitmek var.” Bu cümleyi okuduktan sonra Zeynep Hanım’ın astroloji konusunda tecrübesinin iyi olduğuna karar verdim. Burcun bir özelliğinden ziyade bir durum hakkında bilgi vermesi -bu bilgileri gezegenlerin ve uzayda yaşanacak durumlara göre söylemesi- benim için etkileyiciydi. Gereklilik (-meli,-malı) kiplerini kullanarak bana göre okuyucuyu uyarmak, onu bilgilendirmek istemiş.Gezegenlerin etkisini kendi hayatınızda hissediyorsanız bence bu kitabı severek okuyacaksınız.

Zeynep Turan (@zeynepturancom) | Twitter

İkinci kısımda her ay için uzun uzun yaşanabilecek durumları nedenleri ile açıklamış. Dünya ve Türkiye’nin gündeminde ne olacağını, 2021’nın önemini Zeynep Turan’dan okumak isterseniz kitaba bakabilirsiniz.

Yazarın dili anlaşılırdı. Bu yüzden kitabı okurken sizi yoracağını sanmıyorum.

Bana göre bu kitabı bir anda okumaktan ziyade her ay, o ay ile ilgili bölümleri okuyarak ilerlemeniz. Bu sayede kitabı daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Burçlara veya astrolojiye inancınız yoksa bu kitap size umduğunuzu vermez. Ancak burçlar ile haşır neşirseniz aradığınız kitap bana göre bu.

Resim

Astroloji ile ilgiliyseniz bu kitabı severek okuyacağınızı düşünüyorum.

Fulden Ufacık

İstanbul Üniversitesi’nde işletme eğitimi gören Fulden, okuduğu kitaplar ile kitap sevgisi aşılamayı amaçlıyor. Onun istediği hayatınızdaki dertlerden beş dakika bile olsa uzaklaşıp başka dünyalara yelken açmanızı sağlamak.

You may also like...