Galaxy S21 Plus çalışırken görüntülendi

Share

Samsung’un tanıtmaya hazırlandığı yeni telefon serisi olan S21 için sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Ocak ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S21 Plus çalışırken görüntülendi. Telefonun ince çerçevesi ve şık tasarımı sosyal medyada oldukça beğenildi. Telefonun yeni görüntüleri Twitter üzerinden sızdırıldı.

Samsung S21 serisi için artık geri sayım başladı. Ocak ayında lansmanı beklenen serinin, sızdırılan özelliklerinin yanında çok sayıda görsel de bulunuyor. Bu sızıntıların yanına şimdi de Plus takısına sahip modelin görüntüleri eklendi.

MauriQHD adlı Twitter hesabı üzerinden paylaşılan telefonun ön ve arka tasarımı tamamen görünmüş oldu. Telefonun beklendiği gibi ön kısımda bir ekran deliği bulunuyor ve kavisli yerine düz bir tasarım tercih ediliyor. Arkada ise kullanıcıları üçlü bir kamera modülü karşılıyor. Önceki sızıntılardan hatırladığımız gibi kamera çerçevesinin dışında konumlandırılan LED ışık ise eleştirilere neden olmuştu.

Resim

Twitter üzerinden paylaşılan bu görüntüler telefonun daha önce sızdırılmış tasarımına oldukça benziyor. Bu da Samsung imzalı S21 Plus sızdırıldığı şekliyle karşımıza çıkma ihtimalini güçlendiriyor. Bugüne kadar sızıntılardan elde ettiğimiz bilgiler ışığında S21 Plus’ta Exynos 2100 işlemcisi kullanılacak; buna 8 GB RAM ve 128/ 256 GB depolama alanı eşlik edecek.

Resim

Telefonun kamera tarafında ise karşımıza 64 Megapiksel/ 12 Megapiksel ve 12 Megapiksel kameralar çıkacak. Samsung’un yeni serisinin S21, S21 Plus ve S21 Ultra olmak üzere üç farklı modelde çıkması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/galaxy-s21-plus-calisirken-goruldu-ince-cerceveli

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...