Kadın pantolon modelleri

Share

Kadın pantolon modelleri genellikle kurtarıcı olan parçalardır. Nereye giderseniz gidin giyilebileceğiniz pantolon modelleri gardıroplarda olmazsa olmazlardandır. Pratik olmalarının yanında, rahat da olan pantolonlar spor giyim gibi görülse de günümüzde artan modeller ile her tarza uygun olarak tasarlanıyor. Her modelinde farklı bir özelliği öne çıkan kadın pantolon modelleri, genellikle likralı oluyor. Bu özelliğiyle esnek olan pantolonlarda olan bir diğer özellik de bol paça olmalarıdır. Özellikle kot pantolonlarda olan bol paça özelliği aynı zamanda yüksek bel pantolonlarda oluyor.

Kadın Pantolon Modelleri

Kot pantolonlar, bu modeller arasında en fazla tercih edilen pantolonların başında geliyor. Kot denince akla ilk mavi renk gelse de artık siyah renk daha fazla kullanılır olmuştur. Bunun yanında gri kot pantolonları da kadınların severek giydiği modellerden biridir. Özgür hissettiren bu pantolonlar, tarzı ne olursa olsun kadınları hoş gösterir. Sıradan dar paça pantolonları güzel bir gömlek ile kombin yaptığınızda o sportif görünümden çıkıp daha klasik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yazın tişört ile de giyebileceğiniz kot pantolonlar her zaman ilk seçenek olmuştur. Spor tarzdan klasik tarza hatta daha gösterişli tarzlara varana kadar birçok modelde pantolon ile istediğiniz tarzı yakalayabilirsiniz. İçinde iyi hissedeceğiniz ve hoş görüneceğiniz pantolonları işyerinde giymek isterseniz kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu pantolonların aynı zamanda kumaş kemerli olanları da ofis şıklığı yaratmak için şans veriyor. Kadın pantolon modelleri için  https://www.peraclub.com/bayan-pantolon sitesinde gezinebilirsiniz.

You may also like...