Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi açıklandı

Share

Coronavirüs salgını kapsamında gecikmeleri gerekçe göstererek iPhone 12 serisini bir ay geç tanıtan Apple’ın aksine, Samsung’un yeni amiral gemilerini yani Galaxy S21 serisini bir ay önce tanıtacağını daha önce sizlere duyurmuştuk.

Galaxy S serisi telefonlar yıllardır Şubat ayında gerçekleştirilen Unpacked etkinliğinde tanıtılıyordu. Sızıntılar doğru çıktı ve uzun süredir konuşulmakta olan 14 Ocak tarihi, Samsung’un açıklaması ile resmiyet kazanmış oldu.

Samsung tarafından yapılan açıklamada, Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinin 14 Ocak 2021 günü Türkiye saati ile 18:00’da başlayacağı ve 20:00’da sonra ereceği belirtildi. Etkinliği izlemek isteyenlerin Samsung.com’u ziyaret etmesi yeterli olacak.

Galaxy S21 tanıtım tarihi belli oldu: Galaxy Unpacked 2021

Apple, iPhone 12 serisinde dört farklı model ile kullanıcıların karşısına çıktı. Samsung cephesinde ise Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra olmak üzere üç modelin tanıtılacağı kesinleşmiş durumda.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s21-tanitim-tarihi-aciklandi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...