Ikea, PlayStation 5 ölçü maketini kullanıma sundu

Share

Geçtiğimiz yıl satışa çıkan PlayStation 5 ve Xbox Series X oyun konsolları büyük gücünün yanında boyutlarıyla da konuşulur oldu. Modern tarihin en büyük oyun konsolları, Hollanda merkezli mobilya ve ev dekorasyonu mağazası Ikea tarafından ölçü maketi olarak kullanılıyor.

Modern tarihin en büyük oyun konsolları Ikea’da maket oldu

Ev dekorasyonu denince akla gelen mağazalardan olan Ikea, geçtiğimiz yılın sonuna doğru satışa çıkarılan PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarını müşterilere nasıl bir mobilya almaları konusunda bilgilendirmek için makete dönüştürdü.

Ikea PlayStation 5’i ölçü maketi olarak kullanıyor!

Hazırlanan maketler yaklaşık olarak konsolların orijinal boyutlarına yakın görünüyor. Hatta orijinal cihaz boyutları da maketlerin üzerinde genişlik ve yükseklik olarak yazılmış. PlayStation 5’in üzerinde “Hangi Ikea medya depolama ünitesi, yeni ve çok büyük boyutlu oyun konsoluma uyacak?” şeklinde bir soru da dikkatleri çekiyor.

Konuyla ilgili Reddit’de yayımlanan gönderide “mobilya alırken yeni PS5 ya da Xbox Series X konsolunu Ikea’ya taşımanıza gerek yok” yorumları yapılarak bu girişimin zekice olduğu belirtiliyor.

Ikea playstation 5 maketi

https://shiftdelete.net/ikea-playstation-5-i-olcu-maketi-olarak-kullaniyor

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...