Üç ayrı Batman oyuncusu tek filmde buluşacak

Share

DC evreninin sevilen karakterlerinden olan Batman’in 2022 yılındaki filmi için üç yıldız isim filmde buluşacak gibi duruyor. DC’nin çoklu evren konseptinde buluşacak olan üç Batman; Michael Keaton, Robert Pattinson ve Ben Affleck gelecek yılki Batman filminde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Batman hayranlarını heyecanlandırılan bu gelişme geçtiğimiz günlerde New York Times tarafında yayımlanan bir röportaj ile ortaya çıktı. DC Films başkanı Walter Hamada verdiği röportajda Michael Keaton, Robert Pattinson ve Ben Affleck’i Batman rolünde görmek için 2022 yılını beklememiz gerektiğini ima eden sözler kullandı. Paralel evrenleri işleyecek bu yeni Batman filmi, eski iki Batman karakterini yeni Batman ile buluşturuyor.

Bildiğiniz gibi paralel evrenler sadece DC’nin değil Marvel tarafında da pek çok kez filmlere taşınmıştı. Normalde çizgi roman aleminde gördüğümüz bu konsept, sinemaseverler tarafından filmlerde de oldukça seviliyor. Üç Batman’in bir filmde yer alacağı söylentisi ise bir süredir etrafta dolanıyordu.

uc Batman

Resmiyet kazanmayan bu söylenti hem röportaj ile hem de Twitter üzerinden NYT muhabiri Brooks Barnes tarafından onaylanıyor gibi görünüyor. Robert Pattinson’ın Batman olarak başrolde yer aldığı film 2022 yılında izleyicilerin karışısına çıkmaya hazırlanıyor. Şu an için çoklu evrenlerin birbirine nasıl bağlanacağını bilmiyoruz.

Efsane isimler tek Batman filminde buluşacak

Üç Batman de farklı nesilleri temsil ediyor. Pattinson 34, Affleck 48 ve Keaton 69 yaşında.

https://shiftdelete.net/efsane-isimler-tek-batman-filminde-bulusacak

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...