Son bir sezonla ekranlara dönecek olan Dexter’ın kötü adamı belli oldu

Share

2006 yılında başlayıp 2013 yılında son bulan zamanın popüler dizilerinden Dexter’ın, yedi yıl sonra tekrar ekranlara döneceği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Dizinin detayları da belli oluyor.

Farklı bir polisiye ve seri katil hikayesine sahip olan Dexter dizisi, 2007 yılında başladığı yayın hayatına 2013 yılında yayınlanan “kötü” final ile veda etmişti. Tam 7 yılın ardından da geçtiğimiz yıl, dizinin son bir sezon için döneceği açıklandı.

Diziyi izleyenlerin bileceği gibi dizide neredeyse her sezon bir kötü adam olur ve hikaye o karakter ile Dexter’ın arasındaki olaylardan gelişir. Bu karakter de genelde bir seri katil olur. Geçtiğimiz saatlerde de Dexter dizisinin son sezonunda bulunacak olan kötü adamı kimin canlandıracağı belli oldu. Daha öncesinde Esaretin Bedeli, Starship Troopers ve The Punisher gibi yapımlarda izlediğimiz Clancy Brown, Dexter’ın son sezonundaki kötü adam olacak.

Son bir sezon ile ekranlara dönen Dexter'ın yeni kötü adamı belli oldu

Ayırca birkaç gün önce de Dexter’ın başrolündeki Michael C. Hall, yeni sezonda anlatılacak hikayenin anlatılmaya değer bir hikaye olduğunu ve final sezonundaki o tatminsizliği telafi edeceğini söyledi.

Yeni sezon 10 bölümlük bir mini dizi şeklinde olacak. Yine dizinin başrolünde Michael C. Hall olacak. Yaratıcılığını ise Clyde Phillips üstlenecek. Dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

https://www.donanimhaber.com/son-bir-sezon-ile-ekranlara-donen-dexter-in-yeni-kotu-adami-belli-oldu--128607

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...