Alpha Ace Coupe

Share

A.B.D.’den çıkan yeni otomobil üreticilerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bu üreticilerin en yenilerinden olan Alpha, önümüzdeki aylarda tanıtacağı birkaç aracın ilkini, elektrikli küçük bir coupé olarak ortaya çıkardı.

Araç hakkında teknik veri vermeyen Alpha’nın verdiği bilgiler arasında otomobilin 4.2 metre boyunda olduğu bulunuyor. 70’li yılların küçük İtalyan coupé’lerine göndermeler yapan otomobil köşeli hatlara sahip bir tasarım sunuyor.

Dümdüz bir burun kısmına sahip olan otomobilin genişletilmiş çamurlukları ve kısa tutulan tamponları sportif duruyor. Hemzemin kapı kolları ve arka kısmı boydan boya geçen LED stoplar da dikkat çekici detaylar arasında sayılabilir.

Çok sade bir iç mekana sahip olan otomobilde, altı düzleştirilmiş ve çok yükseğe yerleştirilmiş bir direksiyon simidi ve bütün fonksiyonların kumanda edildiği büyük bir dokunmatik ekran kullanılmış. Ön koltuklar arasında birçok depolama seçeneği yer alırken arka koltuklar da daha çok bagaja eklenmek için düşünülmüş. Bu arada kaput altında da bir bagaj bölümü bulunduğunu hatırlatalım.

https://onurkoray.blogspot.com/2020/12/alpha-ace-coupe.html

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...