WandaVision’ın 2. sezonu olmayabilir

Share

Marvel’ın Disney+ için hazırladığı ilk dizilerden biri olan WandaVision’ın ikinci sezonu hakkında baş yazar Jac Schaeffer, bazı açıklamalarda bulundu.

Disney’in bizzat kendi hazırladığı ve Disney+’ta yayınlanacak olan ilk Marvel dizisi WandaVision, ilk iki bölümüyle geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. İlk 3 bölümü ile güzel yorumlar alan dizinin ikinci sezonu maalesef gelmeyebilir.

Geçtiğimiz günlerde dizinin baş yazarı Jac Schaeffer, The Hollywood Reporter’a bir röportaj verdi ve orada ikinci sezon hakkında bazı sorular soruldu. Jac Schaeffer, ikinci sezon için şu anda konuşamayacağını ancak dizinin final bölümünün tamamlanmış hissettireceğini söyledi.

WandaVision'ın 2. sezonu muhtemelen gelmeyecek

Vision’ın Avengers Infinity War’daki durumunu da düşünecek olursak aslında dizinin devamının gelmeyeceğini tahmin edebiliriz. Ancak en azından dizinin finalinin bitmiş hissettirmesi de güzel bir durum.

Ayrıca yapılan açıklamaya göre WandaVision’ın sıradaki bölümü, yani dördüncü bölümü diziyi farklı bir yere taşıyacakmış ve bazı soru işaretlerini giderecekmiş.

https://www.donanimhaber.com/wandavision-in-2-sezonu-muhtemelen-gelmeyecek--129378

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...