Yeni Nissan Juke Türkiye fiyatı belli oldu

Share

Nissan’ın yenilenen Juke modelinin Türkiye lansmanı bugün online olarak düzenlenen etkinlikte gerçekleştirildi. Bu kapsamda Yeni Nissan Juke Türkiye fiyatı ve ülkemizde satışa sunulacak olan araçların özellikleri resmiyet kazandı.

Yeni Nissan Juke özellikleri

Nissan Juke’nin satış rakamı dünya genelinde 1.5 milyonu geride bırakırken, yeni versiyonu 3 silindirli benzinli bir motordan güç alıyor. 999 cc hacime sahip olan 1.0 DIG-T motora kullanıcının tercihine göre 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT şanzıman eşlik ediyor. 115 ps güce sahip aracı: Tekna, Platinium ve Platinium Premium olmak üzere üç farklı donanım paketi ile satın alabiliyorsunuz.

Yeni Nissan Juke özellikleri

Aracı satın almak isteyenlere 11 farklı renk seçeneği arasında tercih yapma imkanı sunulurken, aracın tüm donanım paketlerinde LED farlara yer veriliyor. İç kısımda 8 inç büyüklüğünde bir dokunmatik multimedya – bilgi ekranına sahip olan Yeni Nissan Juke, 422 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Koltuklar yatırıldığında bagaj hacmi 1305 litreye ulaşıyor.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri lansmanda yaptığı konuşmada 2021 toplam pazarı beklentisinin 800-850 bin olduğunu belirtirken, Juke için 25 bin adetlik bir satış hedeflerinin olduğunu duyurdu.

Türkiye’de satılan her üç araçtan birinin SUV olduğunu ve son dönemde B-SUV’lara olan ilginin arttığını belirten Doğueri, Nissan olarak SUV segmentinde pozisyonlarını koruyacaklarını ve elektrikli araçlarla destekleyeceklerini açıkladı.

2021 Nissan Juke Türkiye fiyatı

Nissan yeni Juke için lansman fiyatlarını şu şekilde belirledi;

– TEKNA – Manuel Şanzıman: 229.900 TL
– TEKNA – Otomatik Şanzıman: 297.900 TL
– PLATINIUM – Otomatik Şanzıman: 317.900 TL
– PLATINIUM PERSO – Otomatik Şanzıman: 332.900 TL
– PLATINIUM PREMIUM – Otomatik Şanzıman: 349.900 TL

https://shiftdelete.net/yeni-nissan-juke-turkiye-fiyati-aciklandi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...