Game Of Thrones’un animasyon dizisi geliyor

Share

Game of Thrones evrenine yönelik House of Dragons spin off dizisiyle evreni genişletmeyi hedefleyen HBO, ikinci bir proje üzerinde de çalışıyor. Üstelik gelen bilgilere göre söz konusu dizi animasyon olacak. Öte yandan Game of Thrones animasyon dizisi ile ortaya atılan iddialar, hikayenin orijinal diziden 90 yıl öncesini anlatacağı yönünde.

Variety’nin gündeme getirdiği habere göre, proje hakkında detaylı bir bilgi edinilmiş değil. Bu yüzden dizinin serinin öncesini mi konu alacağı, ya da yan hikaye mi olacağı ile ilgili iddialar gizemini koruyor. Ayrıca HBO da söz konusu iddialar ile ilgili herhangi bir yorum yapmadı.

Bunun yanında geçen hafta serinin yazarı ve yaratıcısı George R.R. Martin’in evrenin bir diğer parçası olan ‘Tales of Dunk and Egg’ ile ilgili ( Sör Uzun Duncan ve Aegon V Targaryen’in maceralarını anlatan, Buz ve Ateşin Şarkısı olaylarından 90 yıl öncesini konu alan bir hikaye) HBO’yla çalışmalar halinde olduğu kulislerde dolaşan bilgiler arasında.

game-of-thrones-animasyon-dizisi-geliyor

Çekilmekte olan House of Dragons dizisi hakkında ise çok şey biliyoruz. Bizleri Game of Thrones dizisinin geçtiği zamanın 300 yıl öncesine götürecek olan hikaye, Targaryen hanesinin Westeros kıtasına gelişi ve yükselişini konu alacak. Dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda ise Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke ve Emma D’Arcy’i göreceğiz.

House of Dragons’un 2022 yılında yayınlanacağını düşünürsek, söz konusu animasyon dizisi için bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor.

https://shiftdelete.net/game-of-thrones-animasyon-dizisi-geliyor

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...