WhatsApp sohbetleri artık Telegram’a taşınabiliyor!

Share

2021 yılında büyük bir çıkış yakalayan anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, yayınladığı son güncelleme ile WhatsApp’a büyük zarar verecek bir özelliği yayınladı. Artık WhatsApp sohbetlerini Telegram’a geçirmek mümkün.

Bilindiği üzere WhatsApp’ın yayınladığı gizlilik güncellemesi tüm dünyada yankı uyandırdı. Facebook’un kişilerden topladığı verileri kullanacağını açıklaması ve izin vermeyenlerin uygulamayı kullanamayacağını açıklaması, dünya çapında WhatsApp’a tepkilerin artmasına neden oldu.

Büyük bir kullanıcı kitlesini kaptıran WhatsApp, son Telegram güncellemesi ile daha zorlu günlerle karşı karşıya kalabilir. Yeni güncelleme ile beraber WhatsApp sohbetinizi Telegram’a geçirmeniz mümkün. Peki nasıl yapılır?

Adım 1: WhatsApp’dan aktarmak istediğini sohbeti açın.

Adım 2: Seçenekler menüsünden “Sohbeti dışa aktar”a dokunun.

Adım 3: Sohbetinizdeki medyaları ekleme isteğinize göre Medyasız ya da Medyayı Dahil Et seçeneklerini kullanın.

Adım 4: Sohbet yedeğini kaydetme kısmında paylaşma kutucuğundan Telegram’ı seçin.

Adım 5: Sohbeti aktarmak istediğini Telegram sohbetini seçin ve aktarma bitene kadar uygulamayı kapatmayın.

Adım 6: Sohbetiniz açıldığında işleminiz bitmiştir, sohbetinize devam edebilirsiniz.

WhatsApp’tan Telegram’a geçişi hızlandıracak bu özellik, şu anda sadece iOS cihazlarda destekleniyor. Özelliğin gelecek Android güncellemesi ile tüm cihazlarda kullanılması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/telegramdan-whatsappin-canini-sikacak-ozellik

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...