Büyük pil kapasiteli Samsung Galaxy M12 tanıtıldı

Share

Samsung en yeni Galaxy’yi tanıttı. Güney Koreli teknoloji devinin Vietnam’da gerçekleştirdiği lansmanda Galaxy ailesinin en yeni üyesi M12‘yi tanıttı. Büyük pil kapasitesi ile dikkat çeken telefon, 48MP‘lik ana kamerası ile de öne çıkıyor.

Galaxy A12‘ye benzerliği ile dikkat çeken yeni telefon, 6000 mAh pil kapasitesi ile emsallerinden sıyrılıyor. USB-C üzerinden 15W hızlı şarj desteği de bulunan cihaz, tek bir şarjla 24 saate varan kullanım vaat ediyor.

6.5 inç ekran büyüklüğüne sahip yeni Galaxy M12, 720 piksel çözünürlüğünde PLS LCD ekran barındırıyor. Telefonun ön kamerasını, Infinity-V paneli şeklinde konumlandıran Samsung, cihazda tek bir hoparlöre ve 3.5 mm kulaklık girişine yer veriyor.

Arka tarafta 48MP çözünürlüğünde kameraya sahip M12, 1080 piksel çözünürlüğünde 30 FPS‘ye kadar video kaydı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca akıllı telefonda ana kameraya ek olarak 2 MP makro kameranın yer aldığını da belirtelim.

Ek olarak M12 arka tarafta 123 dereceye kadar görüş açısı sunan 5MP ultra geniş kameraya ve 2MP sensör değerinde “Depth” kameraya da sahip.

İşlemci tarafında 2.0 GHz sekiz çekirdekten gücünü alan yeni Galaxy M12 3, 4 ve 6 GB RAM ile depolama tarafında ise 32, 64 ve 128 GB depolama seçeneği ile öne çıkıyor. Ayrıca telefonda 1TB‘a kadar microSD kart desteği de mevcut olacak.

4G LTE bağlantı desteğine sahip yeni Samsung Galaxy M12‘de, Bluetooth 5.0 yer alıyor. Son olarak üç farklı renk seçeneğine sahip M12 mavi, siyah ve yeşim renkleri ile dikkat çekiyor. Bugünden itibaren Vietnam’da satışa sunulan telefonun Avrupa pazarına ne zaman geleceği henüz belli değil.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-m12-tanitildi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...