Redmi Note 10 serisi agresif fiyatla gelecek

Share

Xiaomi’nin hızla büyüyen Realme gibi rakipleriyle mücadele edebilmek için bu ay tanıtılması beklenen Redmi Note 10 serisini son derece agresif bir fiyatla piyasaya süreceği söyleniyor.

Xiaomi, tüketicileri diğer markaların telefonlarına yönelme eğiliminden caydırmak için önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Görünüşe bakılırsa Çinli marka yeni Redmi Note serisini oldukça rekabetçi bir fiyatla piyasaya sürecek.

Hintli duyumcu Ishan Agarwal’e göre Xiaomi, hızla büyüyen Realme markasıyla rekabet edebilmek için yeni çıkacak Redmi Note 10 serisi akıllı telefonlarını Hindistan’da son derece “agresif” bir fiyat etiketiyle satışa sunacak.

Rakipler Xiaomi'yi fiyat düşürmeye zorluyor: Redmi Note 10 serisi agresif fiyatla gelecek

Lansman bu ay yapılacak

Şirketin uygulamayı planladığı bu fiyat politikasının diğer bölgeler için aynı olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak bunun olmaması için ortada bir neden yok. Muhtemelen Xiaomi tüm pazarlarda aynı stratejiyi takip edecek.

Yeni akıllı telefonların Şubat ayında tanıtılması bekleniyor. Redmi Note 10 serisi kapsamında Note 10 4G, Note 10 Pro 4G ve Note 10 Pro 5G olmak üzere üç farklı model sunulacak.

https://www.donanimhaber.com/rakipler-xiaomi-yi-fiyat-dusurmeye-zorluyor-redmi-note-10-serisi-agresif-fiyatla-gelecek--129866

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...