True Detective 4. sezonu ile ekranlara dönüyor

Share

True Detective 4. sezonu ile ekranlara dönüyor HBO’nun başarılı dizilerinden biri olan True Detective dördüncü sezonu ile ekranlara dönecek. Ancak ne yazık ki ilk 3 sezonun yaratıcısı dizide olmayacak.

İlk sezonu ile 2014 yılında hayatımıza giren HBO’nun başarılı dizisi True Detective, dördüncü sezon ile ekranlara dönüyor. Ancak ne yazık ki bir değişiklik var.

Geçtiğimiz saatlerde HBO Max içerik yöneticisi Casey Bloys, bazı diziler hakkında konuştu ve başarılı dizi True Detective’den de bahsetti. Söylediğine göre şu anda True Detective’in dördüncü sezonu için bazı yazarlarla konuşuluyor. Yeni sezon için ön hazırlık başlamış durumda.

Elbette dizinin geri dönüyor olması güzel bir haber ancak ne yazık ki dizinin yaratıcılığını yapan isim Nic Pizzolatto, dördüncü sezonda olmayacak. Anlaştıkları yeni yazar dizinin başına geçecek. Şu an için yeni yazar ile ilgili bir açıklama yok ancak Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson ile görüşüldüğü söyleniyor.

True Detective, her sezon farklı bri hikaye anlatan bir antoloji dizisi. Özellikle Matthew McConaughey ve Woody Harrelson başrolünde olduğu ilk sezon ile izleyicilerin onayını almıştı. İkinci sezonda ise ne yazık ki kötü bir sezon ile karşımıza çıkıp üçüncü sezonda da Mahershala Ali ile az da olsa ikinci sezonu toparlamıştı.

https://www.donanimhaber.com/true-detective-4-sezonu-ile-ekranlara-donuyor--130009

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...