The Walking Dead’in final sezonu çekimleri başladı

Share

2010’lu yılların en popüler dizilerindan biri olan The Walking Dead için final yaklaştı. Şu anda 10 sezonu yayınlanan dizinin 11. sezonu için çekimler başladı.

Dizinin yazarlığını ve yapımcılığını üstlenen Kevin Deiboldt, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile The Walking Dead’in 11. sezonu için çekimlere başladıklarını açıkladı. Dizinin 11. sezonu final sezonu olacak ve 24 bölüm sürecek. Bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Net tarih belli değil ancak yılın sonlarında yayınlanacağını tahmin edebiliriz.

Ayrıca 28 Şubat’ta 10. sezonun ekstra 6 bölümü de yayınlanmaya başlayacak. Bu 6 bölüm 10. ve 11. sezonu birbirine bağlayacak.

The Walking Dead'in final sezonu için çekimler başladı

Dizinin 10. sezon final bölümü hariç yayınlanan tüm bölümleri şu anda Netflix’te bulunuyor. Bu ekstra 6 bölüm ve final sezonu da yayınlandıktan kısa bir süre sonra Netflix’e gelecektir.

https://www.donanimhaber.com/the-walking-dead-in-final-sezonu-icin-cekimler-basladi--129988

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...