Huawei patronu iPhone 12 kullandığını açıkladı

Share

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin kurucusu Ren Zhengfei, piyasadaki en iyi 5G akıllı telefon modelinin, kendisinin de kullandığı iPhone 12 olduğunu söyledi.

ABD yaptırımlarına rağmen Huawei, kendi akıllı telefon serisini geliştirmeye devam ediyor. Yeni amiral gemisi P50 ve katlanabilir Mate X2’nin duyurusu öncesinde Ren Zhengfei, kendisine göre şu an piyasadaki en iyi 5G akıllı telefonun hangisi olduğunu açıkladı.

Zhengfei: Lider teknoloji şirketi Apple

Bu noktada Huawei’nin patronunun başka bir marka cihazı seçmesi dikkat çekici. Zira Zhengfei’ye göre “öğretmen” olarak değerlendirilebilecek lider teknoloji şirketi Apple. Özellikle, ekosistemi en önemli avantajlarından biri olan iPhone’u kendisinin de kullandığını vurgulayan Ren Zhengfei, gazetecilerle yaptığı röportajda iPhone 12’yi bugünün en iyi 5G cihaz seçti.

Huawei'nin patronu kendisinin de kullandığı en iyi 5G akıllı telefonu açıkladı: iPhone 12

Huawei başkanı ayrıca, şirketin defalarca dünyadaki 5G ağları için en iyi ekipman üreticisi olarak kabul edildiğini ve milyonlarca Apple akıllı telefonunun bu teknolojiye, kendi baz istasyonları aracılığı ile ulaştığını söyledi. Ren Zhengfei, geçmişte yaptığı bir konuşmada, piyasada kendi ekosistemlerine sahip sadece iki büyük oyuncu olduğunu belirtmişti: Apple ve Google. Bundan kısa bir süre sonra da Huawei, HarmonyOS evrensel işletim sistemini duyurmuştu.

https://www.donanimhaber.com/huawei-nin-patronu-kendisinin-de-kullandigi-en-iyi-5g-akilli-telefonu-acikladi-iphone-12--130135

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...