Bill Gates: Trump sosyal medya hesaplarına kavuşmalı

Share

Microsoft’un kurucusu olan ve son dönemde “asılsız” coronavirüs suçlamaları ile gündemden düşmeyen Bill Gates, ABD’nin eski başkanı Donald Trump hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Donald Trump’ın görevini teslim etmeden önce kongre binası baskına neden olması ve daha sonra sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalar yapması sonrasında birçok platform harekete geçti.

İlk etapta Trump’ın sosyal medya hesapları askıya alındı ve sonrasında bazı platformlar tamamen kapatma kararı aldı. Başkanlık sürecinde de Trump ile çekişmeli bir sürecin içerisinde olan Twitter hesabı tamamen kapattıklarını ve Trump yeniden ABD Başkanı olsa bile açmayacaklarını duyurdu.

Independent’in haberine göre: Squawk Box sunucusu Andrew Ross Sorkin, Bill Gates ile yaptığı röportajda “Facebook’un denetim kurulunda olsaydınız Trump’ın sosyal medya hesaplarına erişmesine izin verir miydiniz?” diye bir soru yöneltti.

Trump’ın hiçbir kanıt yokken seçimde hile yapıldığına dair iddiaları ortaya atmasından birçok insan ile benzer şekilde rahatsızlık duyduğunu dile getiren Gates, yine de ABD’nin eski başkanına hesaplarını geri teslim ederdim dedi.

Buna ek olarak Bill Gates, Trump’ın hesaplarının bir şekilde teslim edileceğini düşünüyor ve bunu şu şekilde dile getiriyor: Ama bahse girerim geri dönmesine izin verecekleri bir yol bulacaklar.

https://shiftdelete.net/bill-gates-ten-dikkat-ceken-trump-aciklamasi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...