Bill Gates: Musk’tan az paranız varsa, Bitcoin’e karşı dikkatli olmalısınız

Share

Bill Gates, Bitcoin’in yalnızca Elon Musk gibi milyarderler için olduğunu belirtti. Gates’e göre kripto para birimi fazla spekülatif ve anonim.

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates’e göre Tesla CEO’su Elon Musk kadar zengin ve “sofistike” değilseniz Bitcoin’e dokunmamalısınız. Dünyanın en zengin dördüncü kişisi unvanına sahip milyarder Bloomberg’e verdiği röportajda, kripto para birimi Bitcoin ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı.

Elon Musk’ın desteği ile son dönemde iyi bir çıkış yapan Bitcoin ile ilgil Bill Gates, “Elon’un tonlarca parası var ve çok bilgili. Bitcoin’nin rastgele yükselip düşmesinden endişelenmiyorum. Kripto paraya karşı genel düşüncem, Elon’dan daha az paranız varsa, Bitcoin’e karşı dikkatli olmalısınız.” ifadelerinde bulundu.

Bloomberg’e göre Gates, “bu çılgınlıklara kapılmak” için çok fazla parası olmayan insanları için endişeleniyor.

U. Today tarafından bildirildiği üzere, milyarder geçtiğimiz günlerde kripto para birim için “tarafsız” olduğunu belirtmişti. Ancak Gates, son röportajında ​​Bitcoin’de boğa olmadığını çünkü çok fazla enerji gerektirdiğini ve anonim geri dönüşü olmayan işlemleri teşvik ettiğini açıklıyor ve yine de izlenebilirse dijital paranın iyi bir şey olduğunu iddia ediyor.

Ek olarak Gates’in dijital paranın en fakir ülkeler bile ulaşmasını beklediği belirtiliyor.

https://shiftdelete.net/bill-gatesten-bitcoin-ile-ilgili-iddiali-aciklamalar

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...