Tim Cook, çentiksiz iPhone için ipucu verdi

Share

Sızan yeni bilgiler, bu yıl yepyeni bir iPhone’un gelebileceğine işaret ediyor. Önemli gelişme, hissedarlar yıllık toplantısında şirketin CEO’su Tim Cook tarafından açıklandı.

Kısa süre önce teknoloji devi Apple’ın yıllık hissedarlar toplantısı düzenlediği ve bu toplantıda şirket yönetiminin geçen yılki performansına daha yakından bakıldığı öğrenildi. Ayrıca CEO Tim Cook’un Apple’ın geleceğe yönelik planlarından bazılarını paylaştığı belirtiliyor.

Bu toplantıda Apple’ın başındaki isim Cook, tam olarak ne beklendiğini detaylandırmadı, ancak bir tasarım değişikliği ve çentiğin terk edilmesinden bahsettiği varsayılıyor. Yeni nesil iPhone’larda çentiğin küçültülmesi veya tamamen kaldırılması bekleniyor. Zira, Çini akıllı telefon üreticileri, çentik konusunda bir süredir daha kompakt çözümler sunmaya başladılar.

Apple CEO'su Tim Cook, yepyeni bir iPhone sözü verdi: Çentik tarih olabilir

Geçen yıl Phone 12’nin piyasaya sürülmesinden sonra, çeşitli kaynaklar Apple’ın çentiksiz bir iPhone 13 prototipini test ettiğini bildirimişlerdi. Eğer bu söylenti doğruysa ve sonuçlar kabul edilebilirse, kullanıcılar açısından bu sinir bozucu durum tarihe karışabilir.

Önceki sızıntılar ise Apple’ın bu yıl tanıtacağı yeni nesil akıllı telefonlarını, iPhone 13 olarak değil, iPhone 12s olarak adlandıracağı yönündeydi. Dolayısı ile önümüzdeki yılki iPhone modellerinde (12s) çentiğin küçültüleceği ve iPhone 13 ile birlikte de tamamen kaldırılabileceği düşünülüyor.

Apple CEO'su Tim Cook, yepyeni bir iPhone sözü verdi: Çentik tarih olabilir

https://www.donanimhaber.com/apple-ceo-su-tim-cook-yepyeni-bir-iphone-sozu-verdi-centik-tarih-olabilir--130543

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...