WandaVision, 50 dakikalık bir bölüm ile veda edecek

Share

Popüler dizi izleme platformu Disney+’ın sevilen dizisi WandaVision, 9. Bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Marvel sinematik evrenindeki karakterlerin ve oyuncuların yer aldığı yapım, kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor. En büyük eksiği olarak süresi gösterilen dizinin bir bölümü, 25-30 dakika. Oldukça kısa bulunan bu süre, dizinin son bölümünde uzuyor.

MarvelStudiosSpoilers isimli bir Reddit kullanıcısının bir paylaşımına dayanan bilgi, doğrulanmış değil. Ancak aynı hesap daha önce de diziyle ilgili benzer sızıntılar gerçekleştirmiş ve bu sızıntılar doğru çıkmıştı. Kaynak aynı zamanda bunun son bölüm olacağını ve 10. bölümün bulunmayacağını da ekledi. Sevilen diziyle ilgili yeni bir sezon ne yazık ki gelmeyecek. Mini dizi olarak planlanan yapım, son bölümün ardından hikayesini, Doctor Strange 2 ile birleştirecek.

WandaVision, Avengers: Infinity War filminde Vision’u kaybetmesinden sonra psikolojik sorunlar yaşayan Wanda’nın yaşadığı olayları konu alıyor. Vision’ın kaybıyla başa çıkamayan karakterimiz bir güç alanı oluşturarak, kendi küçük dünyasını oluşturuyor. Burada bir şekilde Vision’ı hayata döndürmeyi başaran Wanda, eski Amerikan dizilerindeki gibi bir yaşam sürüyor. Westview isimli kasabada bir mutlu bir şekilde yaşamaya çalışan karakterlerimiz, hem kasabının içindeki hem de dışındaki düşmanlarla mücadele etmek zorunda.

Başrollerini Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’nin canlandırdığı yapım, oldukça beğeni topladı. Özellikle pandemi döneminde sinemaya gidemeyen insanlar, bu karakterlere olan özlemlerini bu dizi ile giderdi. Netflix’i tahtından etmek isteyen Disney+, bu tarz içeriklerle rekabeti kızıştırmayı planlıyor.

https://shiftdelete.net/wandavision-uzun-bir-bolum-ile-veda-edecek

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...