Ibrahimovic: Beni ağırlamak sizin için büyük bir onur

Share

Milan’ın 39 yaşındaki forveti Zlatan Ibrahimovic, İtalya’da katıldığı San Remo Müzik Festivali’nde yine yaptığı açıklamalar ile gündem oldu.

Serie A’da Milan forması giyen 39 yaşındaki futbolcu Zlatan Ibrahimovic,, İtalya’da San Remo Müzik Festivali’ne katılırken yaptığı konuşmada yine kendine has sözler kullandı.

Ibrahimovic, San Remo Müzik Festivali’nde seyircilere seslenirken “Burada olmak büyük bir onur, aynı zamanda beni burada ağırlamak sizin için de büyük bir onur” sözlerini kullandı.

Öte yandan İsveçli futbolcu, San Remo Müzik Festivali’nde LeBron James ile yaşadığı polemik hakkında da konuştu. Ibrahimovic, konuyla ilgili ”Irk ve siyaset farklı şeylerdir. Sporcular dünyayı birleştirir, siyaset onu böler. Bizim rolümüz, en iyi yaptığımız şeyi yaparak dünyayı birleştirmektir. Sporcular sporcu olmalı ve politikacılar politikacı olmalı.” şeklinde konuştu.

LeBron James, geçtiğimiz günlerde Ibrahimovic’e cevap olarak ”Eşitlik, sosyal adalet, ırkçılık gibi konularda yolunda gitmeyen her şey hakkında konuşacağım, fikirlerimi anlatacağım. Eğitimli bir şekilde konuşuyorum ve dersime iyi çalışırım. Saldırmak için yanlış kişiyim.” demişti.

Nayn

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...