Epic Games’te bu hafta Wargame: Red Dragon oyunu ücretsiz

Share

Epic Games, 49 TL‘lik oyunu ücretsiz yaptı. Steam ile olan yarışında öne geçmeye çalışan Epic Games, mağazasında ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Daha önce 419 TL’lik iki oyun veren Epic Games bu haftaki ücretsiz oyunu ile strateji oyunu sevenleri memnun ediyor.

Wargame: Red Dragon gerçek zamanlı strateji oyunu. Oyunda 17 ülkeye ait askeri araçlar yer alıyor ve tamamını kullanabiliyorsunuz. Gerçek zamanlı strateji severlerin seveceği bir oyun. Wargame: Red Dragon, Metacritic üzerinde 78 puana sahip.

Oyun hakkında: 1991: İki blok, yeni bir savaş cephesi olan Asya’da diğer ülkelerin de katıldığı bir çarpışmaya giriyor: Japonya, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Avustralya ve Yeni Zelanda. Katılan 17 ülkenin tamamının askerî kaynaklarını yönetecek ve kaynağına sadık bir şekilde özenle üretilen muhteşem 1.450 birim arasından seçim yaparak savaş kuvvetinizi oluşturabileceksiniz.

Tankları, uçakları, helikopterleri, yeni savaş gemilerini ve amfibi birimleri, eşsiz taktiksel derinlik içeren yoğun savaşlarda yönet. Eugen Systems geliştirme stüdyosu tarafından yönetilen ve büyüleyici ayrıntılarla tasarlanan bir mücadelede çok çeşitli, ultra gerçekçi savaş alanlarının ustası ol, yeni deniz bölgelerinde üstünlük kur ve tarihi baştan yaz.

Wargame: Red Dragon Sistem Gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi: Windows XP SP3
İşlemci: AMD/INTEL Çift Çekirdek 2.5 GHZ
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: ATI Radeon X1800 GTO / NVIDIA GeForce 7600 GT
Depolama: 20 GB

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: AMD/INTEL Çift Çekirdek 3 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: ATI Radeon X1800 GTO / NVIDIA GeForce 7600 GT ve üzeri bir ekran kartı
Depolama: 20 GB

Oyunun Epic Games Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

https://shiftdelete.net/epic-games-49-tl-lik-oyunu-ucretsiz-yapti

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...