Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı

Share

Fenerbahçe’nin eski milli futbolcusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, uzun yıllardır NTV’de sürdürdüğü kariyerini noktaladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir duyuru yapan Dilmen, “43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk Futbol Ailesine; onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu – Teknik Direktör – Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci sonlandırıyorum” ifadelerini kullandı.

Sezon başında MHK Başkanı Serdar Tatlı’nın göreve getirilmesinde payı olduğu iddia edilen ve sosyal medyada linç edilen Dilmen, “Yakın bir zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve AZMETTİRİCİLERİNİ bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Sözcü

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...