Google Pixel Fold özellikleri sızdırıldı

Share

Orta segment piyasasında kendini kanıtlayan Google Pixel ailesi, yeni bir model ile gündeme geldi. Katlanabilir model olan Google Pixel Fold özellikleri sızdırıldı.

Huawei Mate X rakibi: Google Pixel Fold özellikleri

Analist Jon Prosser, geçtiğimiz günlerde yeni Pixel modellerinin tanıtım tarihi ile ilgili rapor yayınladı. Tanıtım tarihinin 11 Haziran olduğunu belirsen Prosser, Pixel Fold ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Google Pixel Fold özellikleri sızdırıldı

Android Central tarafından yayınlanan rapor, tanıtılacağı iddia edilen Google Pixel Fold ile ilgili bazı detayları barındırıyor. Pixel modelleri kamera özellikleriyle ön olanda olduğu için katlanabilir modelin Snapdragon 765G işlemciyle geleceği belirtiliyor.

Google, birkaç ay önce Samsung ile anlaşma sağlayarak 7.6 inç katlanabilir OLED ekran sipariş etti. Google tarafından geliştirilen katlanabilir cihaz, Galaxy Fold 2 ile aynı ekran boyutlarına sahip olacak.

Yeni modelin kamera konusunda Pixel 5 ile aynı kamera özelliklerini taşıyacağı tahmin ediliyor. Bu sebepten dolayı Pixel Fold modelinin 12,2 Megapiksel f/1.7 ana kamera ve 16 Megapiksel f/2.2 geniş açılı kamera ile geleceği söylentiler arasında yer alıyor.

Analist Ross Young, Pixel Fold modelinin 2021 yılının 4. çeyreğinde tanıtılacağını belirtti. Ayrıca kullanım deneyimi konusunda rakiplerinden bir adım önde olacağını açıklayan Young, Google’ın sorunsuz kullanım senaryoları için efor sarfettiğinin altını çizdi.

https://shiftdelete.net/google-pixel-fold-ozellikleri-sizdirildi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...