Shrek, 4K formatında yayınlanacak

Share

DreamWorks Animation’ın popüler çizgi filmi Shrek, Mayıs ayındaki 20. yıl dönümü için 4K Ultra HD, Blu-ray ve dijital formatta geliyor.

DreamWorks, yakında 4K Ultra HD ve Blu-ray olarak popüler çizgi film “Shrek” in güncellenmiş bir versiyonunu yayınlayacağını duyurdu . Etkinlik, 11 Mayıs’ta gerçekleşecek olan projenin 20. yıldönümüne denk gelecek şekilde planlandı.

Oscar ödülü almıştı

Shrek’in özel baskısı fiziksel medyada ve dijital hizmetlerde yayınlanacak. Dört saatten fazla ek materyal olacağı açıklandı. En İyi Animasyon dalında ilk Akademi Ödülü’nü kazanmakla kalmayıp, animasyon filminin prömiyerini yaklaşık 20 yıl önce Cannes Film Festivali’nde yaptığını da belirtmeden geçmeyelim.

Shrek, 4K formatında yayınlanacak

Shrek’in yenilenmiş versiyonu, karakterler hakkında on yüksek kaliteli kısa filmin yanı sıra, Çizmeli Kedi hakkında beş bölüm, karakterler hakkında ek videolar ve çok daha fazlasını içerecek.

https://www.donanimhaber.com/shrek-4k-formatinda-yayinlanacak--131122

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...