Xiaomi Mi Band 6’nın tanıtım tarihi belli oldu

Share

Xiaomi’nin en sevilen ve en çok satan ekosistem ürünleri arasında yerini alan akıllı bileklik Mi Band serisi yeni üyesine kavuşuyor. Xiaomi Mi Band 6, tasarım ve özellik açısından diğer modellerine oldukça benzese de hayranları şimdiden satış tarihini bekliyor.

Tanıtım tarihi geçtiğimiz haftalarda sızdırılan yeni ürün için; Xiaomi tarafından da açıklama gecikmedi. Ayrıca şirketin Ürün Pazarlama Müdürü ve Global Sözcüsü Abi Go, ürün hakkında bir video paylaştı.

Beklenen ürün Xiaomi Mi Band 6, 29 Mart’ta tanıtılıyor

Geçtiğimiz yıl, ilk olarak Haziran ayında Çin’de Mi Band 5’i tanıtan firma; Temmuz ayında da küresel olarak tanıtmıştı. Bu sefer Xiaomi, elini çabuk tutarak bir yıldan kısa bir süre sonra, Mi Band 6‘yı tanıtmaya hazırlanıyor.

Xiaomi’nin sadece bu ürünle yetinmeyip; aynı gün içinde Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve yeni Mi MIX modellerini de tanıtması bekleniyor. Şirketin, yeni Mi Band’in tasarım konusunda çizgisini pek değiştirmediği görülüyor.

Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan bir görselde Mi Band 6‘nın da bir önceki modele benzediğini görmüştük. Hatta ilk olarak Mi Band 5 serisinde tanıtılan manyetik şarj kablosu da görselde yer alıyordu.

Xiaomi’nin Ürün Pazarlama Müdürü ve Global Sözcüsü Abi Go, Mi Band 6’nın tasarımını ve renk seçeneklerini gösteren bir video paylaştı. Ürünün Mi Band 6 serisine özel olarak 6 renkte satışa çıkacağı ise gözlerden kaçmadı.

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri hakkında açıklama yapılmazken; sızdırılan bilgilerde yeni modelin sesli destek Amazon Alexa ile uyumlu olacağı belirtiliyor. Ayrıca bir önceki modelde olması beklenen, kandaki oksijen miktarını ölçmeye olanak tanıyan SpO2 sensörü ile dikkat çeken Mi Band, eski modellere göre daha fazla spor türünü destekleyecek.

Yeni serinin iki farklı versiyon ile satışa sunulması bekleniyor.NFC’li versiyonun Çin pazarı için, NFC bulunmayan versiyonun ise hem Çin hem de global pazar için piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Ayrıca yeni modelin dahili GPS ile geleceği iddia ediliyor.

https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-band-6-nin-tanitim-tarihi-belli-oldu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...