Çernobil dizisinde Anatoly Dyatlov’u canlandıran Paul Ritter, hayatını kaybetti

Share

Harry Potter, James Bond filmleri ile Çernobil dizisinde rol alan İngiliz aktör Paul Ritter, 54 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncunun ajansından yapılan açıklamada, Paul Ritter’ın dün gece evinde hayatını kaybettiği, son nefesini verirken yanında eşi ve oğullarının olduğu belirtildi. Ritter’ın beyin tümörü tedavisi gördüğü kaydedildi.

ARKADAŞLARINDA VEDA

Ritter’ın ölümü sonrası sanat dünyasından isimler sosyal medya aracılığıyla duygularını ifade etti.

Komedyen Rob Delaney, Ritter’i “İnanılmaz yetenek” olarak nitelendirirken, senarist Robert Popper, Ritter’ın “Birlikte çalıştığı en büyük aktör” olduğunu belirtti.

Oyuncu Mark Gatiss, “Bu korkunç haber beni şok etti ve üzdü” diye yazarken, aktör Russell Tovey, Ritter’ın “Tanışılacak en iyi oyunculardan biri” olduğunu kaydetti.

SON OLARAK FRIDAY NIGHT DINNER’DA ROL ALDI

Ritter, son olarak geçen sene final yapan Friday Night Dinner aldı televizyon dizisinde aile babası Martin Goodman’ı canlandırıyordu.

NTV

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...