Apple AirTag, Türkiye’de satışa sunuldu

Share

Geçtiğimiz hafta tanıtılan ve eşyalarınıza iliştirerek iOS cihazınız üzerinden hassas konumlama ile belirli bir mesafeye kadar takip yapabildiğiniz Apple AirTag aksesuarı ülkemizde de satışa başladı.

Apple AirTag firmanın U1 yakın alan geniş bant yongası üzerinde çalışıyor ve belirli bir alan içerisinde takip etmenizi sağlıyor. Bluetooth LE standardı ile birlikte çok daha hassas konumlama yapabiliyor. Konumlama için zengin gerçeklik alanları kullanabiliyorsunuz.

Dahili hoparlörü ile sesli uyarılar verebilen aparat bir yıla kadar batarya süresi sunuyor ve pili değiştirilebiliyor. Topluluk özelliği sayesinde eğer aparat kapsamınız dışında kalsa dahi yakınındaki bir iPhone üzerinden kullanıcısına yeniden konum gönderebiliyor.

Kayıp eşya bulucu Apple AirTag satışa başladı

Find My uygulamasına entegre olan AirTag gizliliğe de önem veriyor ve istenmeyen kişiler tarafından takip edilmesini engelliyor. Apple AirTag farklı aksesuarlara da sahip olacak. Tekli fiyatı 299TL olan ürünün dörtlü paketi ise 999TL.

https://www.donanimhaber.com/kayip-esya-bulucu-apple-airtag-satisa-basladi--133005

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...