La Casa De Papel’in Profesör’ü son sahne çekimlerini tamamladı

Share

Yayınladığını günden beri İspanya’da büyük etki yaratan La Casa de Papel, tüm dünyada fenomen bir dizi haline geldi. Netflix tarafından satın alınmasıyla birlikte popülerliği artan İspanyol yapım en son dördüncü sezonuyla ekranlardaki yerini aldı. Yapım aşamasında olan beşinci sezon ise dizinin finali olacak.

Canlandırdığı zeki ve çetinceviz bir karakter olan Profesör ile tanıdığımız Álvaro Morte, son sezondaki kendisine ait çekimleri tamamladı. İspanyol kökenli oyuncu, sevilen dizinin fanlarını heyecanlandıran gelişmeyi Instagram’dan duyurdu.

La Casa De Papel setinden son kez ayrıldığını belirten Álvaro Morte, “Her şey için teşekkür ederim. Tüm hayranlara, ekibe ve Netflix’e” ifadelerine yer verdi. Canlandırdığı Profesör karakterini de es geçmeyen Morte, “Profesör’üm, seninle geçirdiğim vakitleri özleyeceğim” açıklamasında bulundu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)

Álvaro Morte dizinin setinden ayrılırken çektiği kısa videoyu hayranlarıyla paylaştı. Arabada kaydedilen görüntülerde setten herhangi bir kareye ise yer verilmedi.

Nisan 2020’de dördüncü sezonu gösterime giren dizi çok ucu açık bir şekilde bitti. Ekibin akıbetinin belli olacağı La Casa De Papel final sezonunun yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak bu sene bitmeden yayınlanması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/la-casa-de-papel-final-sezonu-icin-sevindiren-gelisme

 

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...