Elon Musk; Bitcoin ile Tesla ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı

Share

Bugüne kadar yaptığı manipülasyonlar ile başta DOGE olmak üzere kripto para birimlerinin fiyatlarını oynatan Elon Musk bu kez şok etkisi yarattı. Bitcoin ile araç alma opsiyonunu iptal eden ünlü isim piyasayı da salladı.

Kripto para piyasalarında Elon Musk Şoku olarak adlandırılan olay kısa süre önce gerçekleşti ve ünlü ismin hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda Bitcoin madenciliğinin fosil yakıt tüketimini arttırdığı için araç alımlarında kullanılmasından vazgeçildiği belirtildi.

Henüz DOGE ile araç satın alınması için oylama yapan Elon Musk’ın U dönüşü yapması bir hayli ilginç. Açıklamada kripto paraların önemli bir potansiyeli olduğu ancak bunun doğayı kirletecek bir olguya dönüşmemesi gerektiği dile getirildi.

Elon Musk’ın açıklamaları ile birlikte Bitcoin fiyatı 52000$ seviyelerine kadar indi. Ethereum fiyatı 4000$ seviyelerine çekilirken pek çok altcoin’de sert düşüşler görüldü. Önümüzdeki saatlerde neler olacağı merakla bekleniyor.

https://www.donanimhaber.com/elon-musk-bitcoin-ile-odemeleri-durdurdu-piyasa-cakildi--133392

 

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...