Ellen DeGeneres, 18 yıllık programına son veriyor

Share

Ellen DeGeneres, uzun yıllardır yaptığı ‘talk show’u gelecek sene bırakacağını açıkladı. Ellen’ın şovunda yeni çalışanları mobbing yapıldığı ve çalışma şartlarının yıpratıcı olduğu iddialarının ardından reytingler çakılmıştı.

Daily Mail’in aktardığına göre 18 sezondur devam eden 3 binden fazla programı yayımlanan programla ilgili açıklamayı DeGeneres ve Warner Brothers’ın çarşamba öğleden sonra yapması bekleniyor.

Habere göre 63 yaşındaki DeGeneres çalışanlarını programın 2021-2022 sezonunun sonunda noktalanacağı konusunda bilgilendirdi.

Ellen’ın The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklama iddiayı doğurular nitelikte bulundu;

”Yaratıcı insanlar sürekli yeni şeyler denemeyi sever. Şov çok iyi ve eğlenceli olsa da benim için artık bir meydan okuma değil.”

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...