Friends özel bölümü The Reunion, 27 Mayıs’ta yayınlanacak

Share

Uzun bir süre önce ortaya çıkan söylentilerde Friends dizisi için bir özel bölüm çekileceği konuşuluyordu. Oyuncu Jennifer Aniston, Instagram hesabından “Oluyor…” şeklinde bir paylaşım gerçekleştirdi. Bu paylaşımla dizinin hayranları heyecanlandı. HBO Max’in yayınladığı bir video dizinin özel bölümünü doğruladı. Oyuncuların tamamı bu özel bölüm için bir araya gelecek.

Oyuncular, ikonik sitcom’un 25. yıldönümünü onurlandırmak ve HBO Max üzerinde bir özel bölüm çekmek için bir araya geldi. Bununla birlikte, Covid-19 salgını nedeniyle prodüksiyon tarafında birkaç aksaklık yaşandı. Dizideki tüm oyuncular geri geliyor.

Friends özel bölümünün yayın tarihi belli oldu

Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ve Dacid Schwimmer (Ross), Warner’da orijinal Friends sahnesi Stage 24‘te yeniden bir araya gelecek.

https://youtu.be/MedRN92V6lE

Friends gibi sitcom diziler seyirci önünde oynanıyor bu tarz dizilerde duyduğunuz kahkahalar oradaki seyircilere ait. Friends’in bu özel bölümünü The Late Late Show yazarı Ben Winston yönetecek. Friends Reunion özel bölümü normal bölümlerden daha uzun olabilir. Özel bölümün yayın tarihi HBO Max‘ın kısa fragmanında 27 Mayıs olarak belirtildi.

Friends The Reunion özel bölümü için çekimlere katılacak konuk oyuncular

Friends’in özel bölümü için çekimlere katılacak konuk oyuncular da ortaya çıktı. Friends The Reunion özel bölümüne katılacak konuk oyuncular; David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai. Dizinin özel bölümü için katılacak konuk oyuncular oldukça popüler isimler.

https://shiftdelete.net/friends-reunion-ozel-bolumu-yayin-tarihi-belli-oldu

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...