Netflix’ten Fatih Terim Belgeseli geliyor

Share

Netflix, Fatih Terim belgeseli üzerinde çalıştığını duyurdu. Twitter üzerinden açıklama yapan Netflix, belgeselin yakında hazır olacağını belirtti. Fatih Terim ise gönderiyi alıntılayarak “Kameraları ve ışıkları hazırlayın, başlıyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Netflix’in spor belgeselleri son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Bunlar arasında Sunderland ‘Til I Die ve Formula 1: Drive to Survive gibi büyük yapımlar da yer alıyor.

Fatih Terim’in belgeselinin yapılacağını belirten Netflix, Twitter‘dan bir gönderi paylaştı. Şirket, tam tarih vermese de belgeselin yakında geleceğini belirtti. Netflix, daha önce ülkemizde bu tarz bir yapıma imza atmadı. Belgeselin biyografi odaklı olması beklenirken, tam olarak hangi tarihleri kapsayacağı hakkında net bir bilgi yok.

Netflix Türkiye’nin yapımları artmaya devam ediyor. Dizi tarafında oldukça hareketli günler geçse de daha önce bu tarz bir belgesel yapılmadı. Fatih Terim’in kazandığı kupaları ve başarıları düşünürsek, en uygun adaylar arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Fatih Terim belgeselinin yapılması, akıllara Şenol Güneş belgeselini de getirdi. Önümüzdeki süreçte Netflix’ten 2003 Dünya Kupası serüvenini de dahil ettiği bir Şenol Güneş belgeseli de gelebilir.

Belgeselin kaç bölümden oluşacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak, önümüzdeki günlerde Netflix’den daha fazla detay gelecektir.

Fatih Terim ile şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, Beşiktaş’ın durumuna bağlı olarak şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip. Her iki takımın puanı da 81. Fatih Terim, Galatasaray başında bu zamana kadar 8 Süper Lig kupası kazandı. Toplamda dört sezonu çifte kupa ile kapatan Terim, bu alanda da rekorun sahibi.

https://shiftdelete.net/netflix-fatih-terim-belgeseli-geliyor

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...