Netflix’ten yeni aksiyon filmi ‘Kate’ geliyor

Share

Netflix’in Mary Elizabeth Winstead başrollü John Wick benzeri yeni filmi Kate’den ilk görseller geçtiğimiz günlerde paylaşıldı.

Dünyanın en büyük video akış servisi olan Netflix, dönemin en popüler yapımlarından John Wick’e benzer yeni filmi için ilk görüntüleri paylaştı.

Kate isimli bu yeni Netflix filmi, aynı John Wick gibi bir tetikçiyi konu alacak ve aksiyonun yoğun olduğu bir film olacak. Netflix’in resmi sitesinde filmin konusu için şöyle yazıyor: Geri dönüşü olmayan bir şekilde zehirlenen acımasız bir tetikçi, düşmanlarından intikam almak için 24 saatten az bir zamana sahiptir ve bu süreçte eski kurbanlarından birinin kızıyla beklenmedik bir bağ kurar.

Netflix filmi Kate'den ilk görseller paylaşıldı

Filmin yönetmenliğini Cedric Nicolas-Troyan üstlenirken, senaristliğini ise Umair Aleem üstleniyor. Filmin başrolünde daha önce Birds of Prey, Cloverfield Yolu No: 10 ve Scott Pilgrim vs. the World gibi fillerde oyunculuk yapan Mary Elizabeth Winstead bulunuyor. Geriye kalan oyuncu kadrosu ise şöyle: Woody Harrelson, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Elysia Rotaru ve Jun Kunimura gibi isimler bulunuyor.

Netflix filmi Kate'den ilk görseller paylaşıldı

https://www.donanimhaber.com/netflix-filmi-kate-den-ilk-gorseller-paylasildi--133590

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...