Popüleritesini hızla kaybeden Clubhouse sonunda Android’te

Share

Bir süredir beta sürecinde olan ve ilk günkü popülerliğini kaybetmeye yüz tutan sesli sohbet uygulaması Clubhouse nihayet Android tarafında global erişime açılıyor. Bu haftadan itibaren kullanıcılar uygulamayı indirebilecek.

Geliştirici ekip yaz aylarına kadar sınırlı bir beta programı sürdürmek istediğini dile getirmişti ancak yoğun ilgi nedeniyle muhtemelen global erişim biraz daha erkene çekildi. Bu haftadan itibaren Clubhouse Android uygulaması herkesin kullanımına açıldı.

Clubhouse uygulaması yine davetiye usulüne devam edecek. Böylece her kullanıcının kendisine yakın kişileri ekosisteme davet etmesi sağlanıyor. Ayrıca bekleme listesi yöntemi de yine bir filtre olmasına yardımcı oluyor.

Mobil ödeme ve ücretli içerik gibi yeni özellikleri test eden Clubhouse ayrıca sunucu tarafında da iyileştirmeler yapıyor. Yaz döneminde bekleme listesinde olan milyonlarca iOS kullanıcısının da onayları verilecek.

https://www.donanimhaber.com/clubhouse-android-indirmeye-sunuldu--133674

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...