Bioderma güneş kremi etkileri

Share

Güneşin tadını çıkartmak kadar cildimizi zararlı olan UVA ve UVB ışınlarından korunmamız da mühimdir. Özellikle de hassas cilt tipine sahip olan kişilerin güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullanması gerekir. Bioderma, sadece cilt bakımı ve onarımı konusunda değil güneşe karşı koruma görevi üstlenme konusunda da başarılıdır. Bioderma güneş kremi sayesinde bronzlaşma süreciniz sağlıklı şekilde gerçekleşir.

Bioderma Güneş Kremi Nedir?

Bioderma’yı diğer markalardan ayıran ve öne çıkartan en önemli özelliklerinden biri de her ürününün, farklı cilt yapılarına göre formüle edilmiş olmasıdır. Bioderma güneş kremi sizlere cilt tipinize uygun ürünler sunar. Cildiniz yağlı, kuru, hassas veya karma yapıda olabilir. Bu noktada size uygun olan ürünü seçerek hem cildinizin bakımını gerçekleştirebilir hem de güneşten korunabilirsiniz.

Bioderma ürünleri özellikle hassas cilt tipi için ideal yapıdadır. Losyon, sprey formlarında olan bioderma güneş kremi ürünleri bebek ve çocukların cilt yapılarına uygun olan çeşitlere de sahiptir.

Bioderma Güneş Kremi Kullanımı

Bioderma güneş kremi ürünleri güneşe çıkılmadan yaklaşık yarım saat önce cilde uygulanmalıdır. Uygulanacak miktar önemlidir çünkü yetersiz olduğu zaman gerekli korumayı sağlayamaz. Kolay emilen ve yumuşak dokulu olan bioderma güneş kremi ürünleri, deniz, havuz ya da duş sonrasında yenilenmelidir. Ayrıca uygulama sırasında da göze temasından kaçınılması gerekir.

Siz de cilt yapınıza uygun olarak üretilen bioderma güneş kremi ürünlerini incelemek isterseniz https://www.welldermo.com/bioderma-gunes-kremi adresine tıklayabilirsiniz.

You may also like...