Gossip Girl’ün ekranlara dönüş tarihi belli oldu

Share

Yayınlandığı dönemlerde ulaştığı izleyici kitlesi tarafından büyük beğeniler toplayan ünlü yapımlar yeniden çekilmeye başlandılar. Zamanının efsanevi dizilerinden Friends’in özel bölümü olan Friends: The Reunion ile buna şahit olmuştuk. Ayrıca durum komedisi severlerin ilgiyle takip ettiği How I Met Your Mother’ın da devam niteliğinde bir serisinin hazırlık sürecinde olduğu biliniyor.

Eski tatlarını vermeseler de izleme hevesi kursağında kalanları bir nebze de olsa tatmin edecek bu yapımlar Friends veya HIMYM ile sınırlı kalmayacak. Bir grup Amerikalı gencin deli dolu yaşamlarını merkezine alan Gossip Girl yeniden çekildi. Yapım aşaması tamamlanan dizinin yayın tarihi belli oldu.

Warner Bros. stüdyolarının ev sahipliği yaptığı yeni Gossip Girl dizisi 8 Temmuz’da şirketin dijital yayın platformu HBO Max’te gösterime girecek. Ancak dizinin hayranlarının üzüleceği önemli bir detay var: Oyuncu kadrosu tamamen yenilenmiş durumda. Eskiye dair kalan tek şey ise Gossip Girl’ü yani dedikoducu kızı seslendiren Kristen Bell olacak.

https://youtu.be/AwHGSIDfrk4

HBO Max yeni Gossip Girl dizisinin tanıtım fragmanını yayınladı.
Çekimleri COVID-19 salgını nedeniyle gecikmeli olarak Kasım 2020’de başlayan dizide değişen tek şey kadro değil. Orijinal seride tüm dedikoduları blog sayfasında yazan Serena van der Woodsen’ın maceraları izleyiciye aktarılıyorken, yeni dizi ise Serena’nın blogunun kapanmasından 8 yıl sonraki bir zaman diliminde geçecek ve New York’taki özel bir okulun öğrencilerine odaklanacak.

Gossip Girl dizisinin oyuncu kadrosunda Emily Alyn Lind, Jordan Alexander, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay yer alıyor. Yapımı ise baştan sona Fake Empire Productions ve Alloy Entertainment imzasıyla Warner Bros. Television ile CBS Studios ortaklığında gerçekleşti. Dizinin yönetici yapımcıları arasında Fake Empire’dan Josh Schwartz ve Stephanie Savage bulunuyor. Ayrıca ona Alloy Entertainment’tan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo eşlik ediyor.

https://shiftdelete.net/gossip-girl-yenilenen-kadrosuyla-geri-donuyor

Mesnet Önal

Bir gün hayatta yaptığı veri analizlerinden sıkılan Mesnet, verinin kendisini yaratma macerasıyla çıktı yola. Önündeki engelleri her aşışında eski iş arkadaşlarına daha çok iş çıkartarak...

You may also like...