iPhone 13’ten yeni görüntüler yayınlandı!

Share

Apple’ın Eylül ayında sahneye çıkaracağı iPhone 13’ün tasarımı netleşiyor. Akıllı telefonun, CAD çizimlerini temel alan yeni yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı.

Apple sonbaharda yeni nesil akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Eylül ayında resmiyet kazanması beklenen iPhone 13 ile ilgili detaylar netleşiyor. Bu kez cihazı turuncu/bronz ve mavi renklerde gösteren yeni yüksek kaliteli görüntüler yayınlandı.

Öncelikle render’ların ünlü duyumcu Jon Prosser tarafından sağlanan CAD çizimlerini temel aldığını belirtelim. Bununla birlikte turuncu/bronz tonlardaki renk seçeneği de tasarımcının kendi hayal gücünün ürünü. Yani iPhone 13’ün bu renkte sunulacağına dair bir garanti yok.

iPhone 13'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı

Jon Prosser, özellikle Apple ile ilgili sızıntılar konusunda güven veren bir isim. Dolayısı ile CAD modellerini temel alan bu görüntülerin gerçeğe dönüşme ihtimali son derece yüksek. Ayrıca önceki sızıntılarla tamamen örtüşmesi de bu görüşü kuvvetlendiriyor.

Yayınlanan render’lar iPhone 13’ün tasarımına dair büyük ipuçları verdi. Akıllı telefonda çentik önemli ölçüde küçülüyor. Ayrıca artan pil kapasitesi nedeniyle gövde biraz daha kalınlaşacak. Cihazın arka panelinde ise çapraz lens yerleşimine sahip daha çıkıntılı bir kamera ünitesi göreceğiz.

https://www.donanimhaber.com/iphone-13-un-yeni-goruntuleri-ortaya-cikti--134270

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...