Ronaldo, Coca-Cola’ya 4 milyar dolar değer kaybettirdi

Share

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun bir Euro 2020 basın toplantısında önündeki iki Coca-Cola şişesini kaldırmasının ardından meşrubat devinin piyasa değeri 4 milyar dolar düştü.

Sağlıklı beslenme ile ilgili söylemleriyle daha önce de gündeme gelen Ronaldo, Macaristan’la Portekiz’in oynayacağı F Grubu karşılaşmasından önceki basın toplantısında kola şişelerini kadrajdan çıkarıp yerine su koydu. Ronaldo, pet şişeyi elinde tutarak “Agua”, yani Portekizce “su” dedi.

Ronaldo şişeleri masadan kaldırdı, Coca-Cola 4 milyar dolar değer kaybetti

Ronaldo’nun hareketinden hemen sonra Coca-Cola’nın hisse fiyatı 56.10 dolardan 55.22 dolara düştü. Şirketin piyasa değeri ise 242 milyar dolardan 238 milyar dolara düştü.

Euro 2020’nin ana sponsorlarından olan Coca-Cola konuyla ilgili açıklamasında, “Herkes kendi içecek tercihlerini yapabilir” dedi.

T24

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...