iPhone SE 3, aynı tasarımla gelebilir

Share

iPhone SE serisinin bir sonraki modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Çinli kaynaklara göre Apple’ın yeni kompakt iPhone’u mevcut iPhoe SE 2 (2020) ile aynı tasarıma sahip olacak.

Çinli kaynaklar, Apple’ın yeni kompakt akıllı telefonu hakkında yeni detaylar paylaştı. Aktarılan bilgilere göre iPhone SE 3, serinin mevcut modeli ile neredeyse aynı tasarıma sahip olacak. Önceki sızıntılarda 6.1 inç ekrandan bahsediliyordu ancak son detaylar farklı.

Cihazın 4.7 inç boyutunda LCD ekran taşıyacağı söyleniyor. Ayrıca yerleşik Touch ID parmak izi tarayısı içeren Ana Ekran tuşu ile gelecek. Akıllı telefonun arka panelinde ise tek ana kamera görmeye devam edeceğiz.

iPhone SE 3 nasıl olacak? Ne zaman çıkacak?

Muhtemel yenilikler

Elbette ki bazı yenilikler de söz konusu olacak. Bu konuyla ilgili çok fazla detay yok ancak parmak izi tarayıcısının daha hızlı çalışmasını ve arka kamera sensörünün daha gelişmiş olmasını bekleyebiliriz.

Apple yeni kompakt iPhone’da muhtemelen yüksek tazeleme oranı ve daha iyi çözünürlük sunan bir IPS panel kullanacaktır. Cupertinolu şirketin kullanıcılara önceki nesilden daha büyük bir batarya sürprizi yapma ihtimali de yüksek.

iPhone SE 3’ün önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor.

https://www.donanimhaber.com/iphone-se-3-nasil-olacak-ne-zaman-cikacak--134979

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...