GTA 6 modern Vice City’de geçecek ve 2024’ten önce çıkmayacak

Share

Oyunseverler tarafından heyecan ve merakla beklenen GTA 6 ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıkı. Oyunun 2024 yılından önce çıkması imkansız görünüyor.

Daha önce Battlefield’ın gelecek bölümleri hakkında güvenilir bilgiler yayınlayan Tom Henderson, yeni Grand Theft Auto hakkında konuşmaya karar verdi.

Henderson’a göre GTA 6, 2024 veya 2025’te beklenebilir. Oyunun kendisi geliştirmenin çok erken aşamalarında. Yeni bölümün konusu modern Vice City’de geçecek ve orijinal oyun dünyası o kadar büyük olmayacak. Ancak ücretsiz güncellemelerle genişleyebileceği belirtiliyor. Ayrıca serinin altıncı oyununda da GTA 5’te olduğu gibi birkaç ana karakter olacak.

GTA 6, 2024'ten önce çıkmayacak

GTA 6’nın yalnızca modern oyun konsollarında (PlayStation 5 ve Xbox Series X) piyasaya sürüleceği söylenmekte. Oyunun resmi duyurusu ise geliştiricilerin, GTA fanlarından herhangi bir tepki almamak adına, çıkış tarihinden emin oldukları zaman yapılacağı da sızan bilgiler arasında. Zira iddialara göre Rockstar geliştiricileri projeyi sakin bir şekilde tamamlamak istiyorlar.

https://www.donanimhaber.com/gta-6-2024-ten-once-cikmayacak--135351

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...