PttAVM.com Genel Müdürü: Çocuklarını ödüllendirmek isteyen ailelerin çoğu 50-100 liralık ürünlerle sepetini dolduruyor

Share

18 Haziran’da karnelerini alan, geçen günlerde yükseköğretim sınavlarını tamamlayan gençler için ailelerinin hediye alışverişleri arttı. PttAVM.com Genel Müdürü ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkan Yardımcısı Hakan Çevikoğlu“Çocuklarını ödüllendirmek isteyen ailelerin çoğunluğu 50 – 100 liralık ürünlerle sepetini dolduruyor. Bu rakamları 100 ila 300 lira arası hediyeler ve 300 – 1000 lira arasında olan hediyeler izliyor” diye konuştu.

Milliyet gazetesinden Mithat Yurdakul‘un haberine göre Çevikoğlu, en çok hediye edilen ürünleri şöyle anlattı

  • “Gençlere en çok saat, gitar, kitap ve oyun hediye ediliyor. Fiyatı yüksek hediyeler içinde en çok oyun konsolu, telefon, bilgisayar ve fotoğraf makinesi alınıyor. Yine kitap, saat, müzik aleti ve ayakkabı gibi ürünlerin de hediye edildiğini görüyoruz.
  • Son dönemde klasik hediyelerden ziyade farklı tür hediyeler de sepetlere giriyor. Örneğin telefondan  daha rahat oyun oynanması için tutmayı kolaylaştıran aparatlar, telefon oyunları için klavye ve fare gibi çeşitli ürünleri sık sık sepetlerde ve aramalarda görüyoruz. Ayrıca yine laptoplar için soğutucular da en çok talep gören ürünler arasında.”

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/202107051044888572-pttavmcom-genel-muduru-cocuklarini-odullendirmek-isteyen-ailelerin-cogu-50-100-liralik-urunlerle/

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...