‘iPhone 13’ ismi netleşti

Share

Güvenilir sektör yayınlarından Economic Daily News’e göre, Apple’ın 2021’de piyasaya çıkacak akıllı telefonları, batıl inançlı kullanıcılar için şanssız olan 13 sayısı altında piyasaya sürülecek.

Daha önceki sızıntılarda, Apple’ın 2021 modelleri için iPhone 12s şeklinde bir adlandırmayı düşündüğü iddia ediliyordu. Çünkü uğursuz olduğuna inanılan 13 sayısı bazı batıl inançlı alıcıları etkileyebilirdi. Hatta birçok kesim, şirketin 13 sayısını atlayıp iPhone 14’ü piyasaya sürmesini veya numaralandırmayı tamamen bırakmasını ve bundan sonra akıllı telefonları Mac ve iPad gibi iPhone olarak adlandırmasını önerdi.

2021 iPhone serisinin nasıl isimlendirileceği belli oldu

Tedarik zincirindeki kaynaklar artık Apple’ın iPhone 13 adını kullanmaya karar verdiğini bildiriyorlar. Ayrıca siparişlerin çoğunu ana iPhone montajcısı Foxconn’un alacağı, Pegatron’un ise yalnızca iPhone 13 mini üreteceği ortaya çıktı.

Son olarak Apple’ın iPhone 13 serisini Eylül ayında tanıtacağını da belirtmeden geçmeyelim.

https://www.donanimhaber.com/2021-iphone-serisinin-nasil-isimlendirilecegi-belli-oldu--135738

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...