Nokia’dan kılıf gerektirmeyen akıllı telefon geliyor

Share

HMD Global, dayanıklı bir kasaya sahip olan yeni Nokia akıllı telefon modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Şirkete göre bu modele sahip kullanıcıların kılıf alması gerekmeyecek.

Finli şirket HMD Global, 27 Temmuz’da dayanıklılığı artırılmış yeni bir akıllı telefon tanıtacağını duyurdu. Uzmanlara göre, ilkbaharda piyasaya sürülen Nokia X20 akıllı telefonun özel bir versiyonu olan Nokia XR20’den bahsediliyor.

Darbe ve şoklara dayanlıklı olacak

Reklam afişi telefonun arkasını gösteriyor ve altyazıda şu ifadelere yer verilmiş: “En yeni Nokia telefonumuzla bir daha asla kılıfa ihtiyacınız olmayacak.” HMD Global’in düzenleyeceği etkinlikte nem, toz, şok, düşme ve diğer olumsuz etkilere karşı dayanıklı bir Nokia akıllı telefon modelini tanıtılması bekleniyor.

Büyük olasılıkla yeni cihaz, Nokia X20’nin özelliklerini devralacak ve Qualcomm Snapdragon 480 5G mobil yonga seti tabanlı olacak. Akıllı telefonun ayrıca, 2400 x 1080 piksel çözünürlük sağlayan 6.67 inçlik bir IPS ekrana ve 4630 mAh pil kapasitesine sahip olacağı söyleniyor.

https://www.donanimhaber.com/nokia-kilif-gerektirmeyen-akilli-telefonunu-tanitacak--136256

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...