The Continental dizisi üç bölümden oluşacak

Share

Hayranlar John Wick 4‘ü merakla beklerken, geçtiğimiz aylarda bir John Wick dizinin geleceği duyurulmuştu. The Continental olarak isimlendirilen dizi, kuruluşun köklerini keşfetmenizi sağlayacak.

Bildiğiniz gibi John ve onun gibi suikastçılar The Continental adı verilen bir kuruluşa bağlı. Tüm işlerini bu kuruluş üzerinden halleden suikastçılar ödül olarak da Continental sikkesi alıyor. Katı kurallara sahip olan bu kuruluşun nasıl yaratıldığı ve diğer ülkelerde nasıl ortaya çıktığı bize net olarak aktarılmıyordu. Aylar önce duyurulan dizi sayesinde bu karanlık noktalara ışık tutulacak.

The Continental dizisi için bir yönetmen tutuldu. The Book of Eli filminin yönetmeni Albert Hughes, The Continental’i yönetecek. Dizi, üç bölümden oluşacak ve her bölüm 90 dakikalık bir uzunluğa sahip olacak. Ayrıca bölüm başına maliyetin 20 milyon dolardan fazla olması bekleniyor. Hughes, 1. ve 2. bölümleri yönetecek ve dizinin yapımcılığını da üstlenecek. Ancak ikinci bölümü kimin yöneteceği belli değil. John Wick’in orijinal senaristi Derek Kolstad, dizinin yönetici yapımcısı olarak geri dönerken, filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Chad Stahelski de baş yapımcı olarak görev yapacak.

Keanu Reeves’in de yapımcılık ekibine katılması için görüşmeler yapıldığı belirtiliyor. The Continental, John Wick serisinin olaylarından 40 yıl öncesinde geçiyor. Dizinin ana karakteri, John Wick serisindeki Winston olacak. John Wick’teki Winston’ı Ian McShane canlandırmıştı. Dizi, 1970’lerin New York’unda geçecek ve genç Winston’ın The Continental’i tetikçiler için nasıl bir otel haline getirdiğine odaklanacak. Genç Winston‘ı kimin oynayacağı ve diğer oyuncuların kimler olacağı henüz belli değil.

https://shiftdelete.net/the-continental-dizisinden-yeni-detaylar-geldi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...